Stadig flere handler via online outlets

En hel del forhandlere på nettet frembyder i vore dage et bredt udvalg af løsninger til levering. Førstevalget hos mange er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine produkter når det passer dig. Leveringstypen er nemlig virkelig uproblematisk, og i mange tilfælde ligeledes den prisbilligste leveringsform.

Antal dages levering kan vise sig at være super udslagsgivende forudsat man står og skal bruge dine nye varer nu og her, så af den grund er det naturligvis vigtigt at vi gransker leveringstiden for den aktuelle vare.

En række online shops giver løfte om dag-til-dag fragt på deres primære varer, men glem ikke at det er regnet ud fra at bestillingen gennemføres tidligere end et fastsat klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få ordren hen til fragtfirmaet forud for at lagerpersonalet har fyraften.

Nogle få netshops byder på gebyrfri levering, men i reglen under forudsætning af at der købes for en bestemt sum. Ellers skulle du tage den mest betalelige leveringstype, som i de fleste tilfælde – uafhængig om du er ved Vejle, Kalundborg eller Bjerringbro – vil blive at få fragtmanden til at levere pakken til et udleveringssted.

Indtil flere shops på nettet garanterer fragt uden betaling

Det er jo efterhånden meget smart for internetbrugere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på flere netshops og herved har mange online virksomheder været presset til at at stampe priserne på deres produkter – til juniorer, og yderligere også til mænd og kvinder – helt i bund, og endda nogle gange sikre fragt uden betaling.

Det kan dog immervæk vise sig smart at undersøge nogle forskellige netbutikker efter tilbud forud for at du køber, så du er tryg ved at få den skarpeste pris.

Du må ikke desto mindre ikke undervurdere, at ifald en e-forretning udlover deres varer til en pris som kan ses som kolossalt billig, burde det undertiden være et signal om en svindel online butik. Bestillinger med kort er i hvert fald omsluttet af et reglement, der garanterer os overfor falske internet virksomheder.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du bruge en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, ifald du ønsker at klare regningen senere.

Forud for at nogen bestiller på en internet butik bør man sådan set løbe igennem webshoppens vilkår, men det er i reglen et omfattende arbejde.

Et nemmere alternativ er at finde ud af hvorvidt internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, hvilket skulle være en sikring om at internet shoppen tilslutter sig de danske regler, samt at netshoppen rutinemæssigt overvåges af jurister der er meget fortrolige de gældende love. Desuden får du anledning til støtte, såfremt du bliver udsat for problemer med din bestilling. Klik her og find mere information.

Masser af forretninger på nettet byder på dag-til-dag levering

Trustpilot tilbyder tilpas fine muligheder for at iagttage en stor portion aktuelle køberes ratings og på grund af dette rekommanderer vi, at du kigger nærmere på e-handlens kritik forinden du bestiller.

Facebook frembyder derudover super uafhængige muligheder for at få indblik i internet forretningens kundetilfredshed. Herinde møder vi en del online virksomheder som giver kunderne mulighed for at sammensætte en evaluering af virksomhedens service, som også kan bruges til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Vores hjemmeside finansieres af reklameindtægter. Vi har samarbejder med massevis af internet webshops i form af at vi markedsfører firmaernes tilbud, og får provision om de besøgende vi sender videre realiserer et køb.